Binnenkijken bij EMS Risico

Oosterhout nieuws op bezoek bij EMS Risico

'De Efteling van veiligheidsopleidingen’

Bijna alle leermiddelen en technische innovaties worden in eigen huis ontwikkeld. Zo passen zij al jaren game, theater- en pretparktechnieken toe voor een unieke beleving: “We worden vaak door klanten of concullega’s ‘de Efteling van de veiligheidswereld’ genoemd.

Zo investeren wij veel in sfeer en gaan wij voor kwaliteit. Naast de praktijkdag beschikt een cursist bij ons het gehele jaar over zijn eigen personal learning app om zijn of haar kennis het gehele jaar up to date te houden.

Een bijzondere innovatie die ook in eigen huis werd ontwikkeld was de allereerste Multi Touch tafel van Nederland waarin de eigen situatie met een soort Sims spel verschillende calamiteiten nagebootst kunnen worden en geoefend kunnen worden in een veilige omgeving. “Eric en ik worden pas blij als al onze cursisten genieten en we ze echt iets kunnen bijbrengen”, zo vertelt Bart met een lach.

Een passage uit het nieuwsartikel wat vandaag verscheen op Oosterhout Nieuws. Een mooi interview over onze filosofie en geschiedenis. Lees hieronder het hele artikel:  https://oosterhout.nieuws.nl/binnenkijken-bij/20210306/binnenkijken-bijems-risico-aan-de-werkmansbeemd/